Meest gestelde vragen

Onze meest gestelde vragen vindt je hier!

Wij hebben al onze meest gestelde vragen verzameld om voor u een so prettig mogelijke online winkelervaring te creëren bij te aanschaf van uw gewenste producten.

Hanteren jullie verzendkosten?

Nee, wij versturen al onze producten met GRATIS verzending! Retourkosten zijn echter wel voor eigen rekening en is afhankelijk van de grootte van het pakket. U kunt dan ook het beste contact met onze klantenservice opnemen.

Hoe snel zijn is mijn bestelling in huis?

Gemiddeld heeft u op werkdagen besteld uw bestelling binnen 3 dagen in huis. Gezien de huidige drukke periode’s en vertraging bij de postorder bedrijven kan dit soms uitlopen tot 7 werkdagen.

Waar komen jullie producten vandaan?

Onze producten liggen gewoon in Nederland op voorraad in onze eigen magazijn of bij onze externe partner. Onze producten wordent dus altijd vanuit Nederland naar u verzonden.

Worden alle producten kant en klaar geleverd?

Omdat wij een uitgebreid assortiment aanbieden kan het zijn dat diverse soorten als bouwpakket worden aangeleverd. Wij zijn bijvoorbeeld geen expert in houten huisjes of fietsen maar willen deze wel graag aanbieden aan u als klant. Het kan daarom zijn dat dit soort producten zelf nog gemonteerd moeten worden. Heeft u het product ontvangen maar gaat het toch niet lukken? Dan adviseren wij contact op te nemen voordat u een derde partij om hulp vraagt.

Wat voor producten verkopen julie allemaal?

Wij hebben een zeer divers aanbod van bijvoorbeeld kinderspeelgoed tot krachtapparatuur en van gereedschap tot zonneschermen. Kortom heel divers! Omdat u rechtstreeks met ons schakelt, onze voorraad in nederland klaar ligt voor verzending kunnen wij u altijd een Limited Deals aanbieden! Op zoek naar unieke en gezonde voedingsmiddelen? Dan verwijzen wij u graag door naar onze partner www.purestevia.nl daarmee is ons aanbod helemaal compleet!

Een vraag aanvullen voor deze lijst...

Heeft u een andere belangrijke vraag? Neem dan contact met ons op via de klantenservice pagina en wij helpen u graag verder.