Klantenservice

Wij van Limited Deals houden van een heldere en directe communicatie met onze klanten. Heeft u vragen omtrent onze levertijden of misschien meer informatie over het bestelproces of status van uw bestelling? Wij staan 24/7 voor u klaar en geven u de service die u hoort te krijgen.

Wij willen iedereen tevreden houden alsook de natuur! Door onze eigen retourvoorwaarden besparen wij een hoge CO2 uitstoot en dragen wij allemaal een steentje bij.

Altijd lage verzendkosten!

Wij houden van online winkelen en daar hoort natuurlijk ook een betaalbare verzending bij. Wij proberen onze product prijzen al zo aantrekkelijk mogelijk te maken maar daarnaast dus ook nog eens voordelig bezorgt!

Ons verzendproces

Een deel van ons assortiment word verstuurd vanuit ons magazijn te Groot-Ammers de rest van ons assortiment word rechtstreeks verzonden vanuit onze vaste partner te Venlo (Bestellingen buiten ons magazijn zullen ook afzender van onze partner betreffen), hierdoor kunnen wij onze kosten laag houden en u als klant een aantrekkelijke prijs aanbieden. U krijgt altijd de service die u van ons gewend bent met in combinatie van een groot assortiment van 1 van de meest bekende leveranciers van Nederland! Al onze producten zijn gewoon gevestigd in Nederland en u kunt met een gerust gevoel bij ons shoppen.

Product besteld

U heeft uw deal gevonden en de bestelling gedaan

Verwerking

Wij nemen gelijk uw bestelling in behandeling.

Magazijn

Uw product wordt in ons interne of externe magazijn voorbereid.

Bezorging

In de meeste gevallen is uw product de volgende dag al onderweg!

Ons retourproces

Toch niet helemaal tevreden over het bestelde product? Dat kan natuurlijk altijd maar wij willen toch proberen eerst een oplossing te vinden voor u gebruik wilt maken van het retourproces. Neem hiervoor contact op via retouren@limiteddeals.nl Wilt u toch een product retourneren? Leest u deze stappen dan goed door om uw retourproces goed in behandeling te laten kunnen nemen. Omdat wij zeer lage verkoopprijzen hanteren & gratis verzending hanteren wij een streng retour proces. Producten kunnen enkel in originele verpakking en onbeschadigd retour gestuurd worden. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening en dienen binnen 7 dagen bij ons binnen te zijn om uw volledige aankoopbedrag terug te kunnen ontvangen. Retouren verwerken wij direct met onze leverancier om ook voor u het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Is uw pakket in goede orde bij ons aangekomen dan neemt ons retourproces ongeveer 7 tot 14 dagen in beslag.

Originele verpakking

Pak het product zorgvuldig in met de originele verpakkingen. Kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Retour sturen

Uw retour moet binnen 7 dagen bij ons binnen zijn om uw aanvraag z.s.m in behandeling te kunnen nemen.

In behandeling

Eenmaal bij ons binnen start het retour proces van 14 dagen en houden wij u op de hoogte van het retour proces,

Afgerond

Alles in orde? Dan heeft u binnen 30 dagen gewoon uw aankoopbedrag terug.

Garanties

Op al uw bestelde producten heeft u een garantie periode van 3 maanden, bij een defect ontvangt u een geheel nieuw product of een gedeeltelijke vergoeding. Wilt u gebruik maken van de garantie periode dan kunt u contact opnemen met garantie@limiteddeals.nl

Toch nog vragen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij proberen jou vraag binnen 24uur te beantwoorden.

13 + 13 =

klantenservice