Over ons

Welkom bij LimitedDeals! Wij vertellen je graag over onze passie en hoe LimitedDeals is ontstaan en uitgegroeid tot een leuk en fris bedrijf in diverse handelswaar.

Wij van LimitedDeals hebben een grote passie voor producten en het handelen met contacten in binnen en buitenland, na enkele jaren succesvol online verkoop te hebben gedaan zijn wij ons gaan richten op de verkoop van partijen en diverse handelswaar naar een leuke grote klantenkring.

Wij streven naar een goede langdurige samenwerking met onze klanten, proberen onze prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden zodat elke afnemer een leuke eerlijke marge overhoud. Wij hebben onder andere een eigen voorraad magazijn in Nederland, zijn vaste partner met 1 van de grootste webwinkel magazijnen van Nederland en behandelen elke bestelling met grootste zorg. Omdat wij een deel van ons assortiment zelf in huis hebben maar ook een groot deel extern beschikbaar hebben bent u altijd garant van een uniek assortiment en een snelle levering!

Ons assortiment breiden wij maandelijks uit met diverse toffe producten en proberen wij zo goed mogelijk mee te gaan met de huidige trends van het moment.

Wij zijn begonnen met een passie voor producten, gegroeid naar een tof online bedrijf met een positieve groei! En wie weet opent LimitedDeals misschien in de toekomst wel de eerste deur naar een fysieke winkel!

Limiteddeals is geregistreerd bij Kamer van Koophandel en een door BOIP geregistreerd handelsmerk.

Dat zijn nog eens deals, van Limited Deals!